maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 21.00    +31182756629    info@mollenvanger.com

  • fullslide1
    Mollenbestrijding
    Gemeenten
  • fullslide1
    Mollenbestrijding
    Bedrijven

Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag aan u voor


Familiebedrijf

Rudolf Schreuder startte in 1984 zijn onderneming. Hij heeft het vak doorgegeven aan ons, zoon (Maarten) en dochter (Roos) Schreuder. Wij zijn inmiddels al 15 jaar actief in de mollenbestrijding en uitgebreid met meerdere collega's.

Mollenbestrijding

Wij houden ons dagelijks bezig met het bestrijden van mollen. Dit doen wij voor gemeenten, sportvelden, waterschappen etc. Voor elke locatie hebben wij een passende oplossing.

Waarom bestrijden?

De mol kan gevaar veroorzaken. Denkt u aan sportblessures door een mol op het voetbalveld of verzakkingen in wegen waar u over kunt struikelen of vallen met fiets of scooter. Het is ook belangrijk dat dijken goed beheerd worden en er niet dusdanig veel mollen in zitten dat de dijk wordt ondermijnt. Uiteraard zijn er nog tal van andere locaties waar de mol gevaar kan opleveren.

De Mol

De mol is een slim beest. Hij weet precies wanneer het winter wordt! Hij maakt dan een voorraad voedsel aan voordat het begint te vriezen, vandaar de vele hopen die plotseling kunnen ontstaan voor de vorst.
De mol werpt 1 keer per jaar. De jonge mollen gaan halverwege juni het nest uit. Ze lopen ergens heen en beginnen met graven, bijvoorbeeld midden op het voetbalveld.


Mollenschade stoep

Mollenschade sportveld

Mollenschade stoep

Opdrachtgevers

We werken voor Gemeenten, Waterschappen en Bedrijven


Wij werken voor diverse gemeenten in Nederland. Binnen een gemeente is het noodzakelijk dat de mollen op een goede, vakkundige en veilige manier worden bestreden. Mollen kunnen verzakkingen veroorzaken onder stoepen en wegen! Het is vaak een probleem in parken en de mol kan blessures veroorzaken op sportvelden.

- Gemeenten

Een groot gedeelte van Nederland ligt onder zeeniveau. Ons land heeft maar lieft 22.500 km aan dijken! Dijken beschermen ons en het is dus zeer belangrijk dat dijken goed worden onderhouden. Wij beheren op dijken de mollenpopulatie. Dit is van groot belang want mollen kunnen kruiwagens aarde verzetten en teveel mollen betekent een veiligheidsrisico!

- Waterschappen

Voor elk bedrijf en elke situatie kunnen wij de mollen op een juiste en doeltreffende manier bestrijden.

- Bedrijven
 

Projecten Schreuder Mollenvanger


Waterschappen

Nederland ligt voor een groot gedeelte onder de zeespiegel. Om steden en dorpen droog te houden is het belangrijk dat de dijken bestand blijven tegen hoogwater. Wij vangen door heel Nederland mollen voor Waterschappen.

Sportvelden

Sporten is gezond voor jong en oud. Wij zijn van mening dat op een ouderwets grasveld de beleving van de sport beter is. Wij zorgen ervoor dat door heel Nederland de sportvelden bespeelbaar blijven. Hier hebben wij een uiterst veilige methode voor. 

Havens

U kunt ons op vele plekken en locaties tegenkomen. Hoofdzakelijk bestrijden wij mollen waar de noodzaak hoog is om mollen te bestrijden. U moet denken aan verzakkingen van trottoirs en fietspaden, gevaarlijk voor voetgangers, fietsers en bromfietsers.

Recreatie

Wij leven in een vol en gezellig land. Onze recreatie speelt een belangrijke rol. Wij zorgen in veel recreatiegebieden dat de mollenpopulatie beheersbaar is. Schreuder Mollenvanger maakt graag met u een plan van aanpak voor de mollenbestrijding.

 

Contact opnemen

Contactgegevens Zuid-Holland en Noord-Holland
Telefoon: 0182-756629
E-mail: info@mollenvanger.com

Contactgegevens Noord-Brabant en Zeeland
Telefoon: 0182-750018
E-mail: info@mollenvanger.com

Contactgegevens Utrecht, flevoland en Gelderland
Telefoon: 06-23720465
E-mail: info@mollenvanger.com

Kantooradres
Schreuder Mollenvanger
Sterrenlaan 7
2743 LW Waddinxveen

Algemene informatie
KvK-nummer: 90228219

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Wilt u ook dat wij langskomen?

Contact opnemen